«Ναι» στο άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου, «ναι» στη μάσκα (video)

Must Read

«Έτοιμοι για το άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου» δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμώνων Χαράλαμπος Γώγος,  οποίος πρόσθεσε πως «αν εντοπίζεται κρούσμα κορωνοϊού θα κλείνει το τμήμα και όχι το σχολείο». Η τελική απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων θα ληφθεί στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων και θα ανακοινωθεί αύριο Τρίτη.

Όσον αφορά τη διασπορά του ιού, ο κ.Γώγος την απέδωσε στη χαλάρωση, ενώ επανέλαβε ότι όσοι επιστρέφουν από διακοπές καλό είναι να αυτοπεριορίζονται. Μάλιστα, για την τήρηση των μέτρων προστασίας και συγκεκριμένα για τη χρήση της μάσκας, ο καθηγητής σχολίασε χαρακτηριστικά: «Χωρίς μάσκα τη βάψαμε».

Εξαδάκτυλος: «Υπάρχει αντίφαση σε όσα λέγονται για τις μάσκες»

Ο πρόεδρος του πανελλήνιου ιατρικού συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος εξήγησε στο OPEN την αντίφαση που υπάρχει στο θέμα της χρησιμοποίησης της προστατευτικής μάσκας κατά του κορωνοϊού, υπογραμμίζοντας ότι η μάσκα είναι το απόλυτο όπλο που διαθέτουμε.

Ο κ. Εξαδάκτυλος τονίζει ότι τον χειμώνα ο ιός θα μεταδίδεται ευκολότερα ενώ για το άνοιγμα των σχολείων χαρακτηρίζει ως τεράστια αποτυχία το να μην ανοίξουν και προσθέτει ότι η μάσκα στα παιδιά είναι απολύτως ασφαλής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This