Κορωνοϊός: Θετικοί στον ιό ο άλλοτε προπονητής πυγμαχίας του Παναθηναϊκού και η σύζυγός του

Must Read

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν ο γνωστός προπονητής πυγμαχίας, Γιάννης Αϊδινιώτης και η σύζυγός του, Μαρία Καϊάφα.

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο ίδιος ο κ. Αϊδινιώτης, μέσα από το προφίλ του στο facebook, ενημερώθηκαν αργά χθες το βράδυ από τον ΕΟΔΥ για τα αποτελέσματα του τεστ.

Η ανάρτηση στο facebook

«Όταν περιμενεις το αποτελεσμα του τεστ. Και σε περνουν τηλ 11/30 το βραδυ και σου λενε ειστε θετικος κυριε Αδινιωτη και κυρια Καιαφα. Δεν θες να το πιστεψεις . Το κοιτας ψυχραιμα σαν Κοουτς και σχεδιαζεις τις επομενες κινησεις βασει πρωτοκολλου..Δεν μας πιανει πανικος ο πανικος ειναι ο χειροτερος συμβουλος.Υπομονη επιμονη να νικησουμε αυτον τον υπουλο εχθρο.Οσο για αυτους που δεν πιστευουν οτι δεν υπαρχει ιος ενα εχω να τους πω .Ο εχθρος ειναι αορατος και παντου. Για αυτο Καραντινα μακρια απο κοσμο να μην μολυνουμε τους συνανθρωπους μας.Και εαν εχετε το παραμικρο συμπτωμα αμεσως για τεστ.οπως λεμε και στην προπονητικη καλυτερα να προλαβεις παρα να διορθωσεις…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This