Χαμόγελα αισιοδοξίας στο ΑΧΕΠΑ: Εκτός ΜΕΘ η 17χρονη μαθήτρια που πάλευε επί δέκα μέρες με τον κορωνοϊό

Must Read

Νικήτρια στην πιο σημαντική μάχη που έδωσε στη ζωή της, αυτήν για να επιβιώσει από τον κορωνοϊό, αποδείχθηκε η 17χρονη από την Θεσσαλονίκη, το νεότερο θύμα του ιού στην χώρα μας, που έχει εισέλθει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και είχε διασωληνωθεί.

Η μαθήτρια, μετά από δέκα ολόκληρες ημέρες μάχης στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, κατάφερε πριν από λίγες ώρες να βγεί από την εντατική και πλέον νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου.

Η νεαρή κοπέλα είχε διασωληνωθεί από το περασμένο Σάββατο και αυτό που προβλημάτιζε τους γιατρούς είναι ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο υποκείμενο νόσημα. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This