Τον Αύγουστο ο Έλληνας πήγε διακοπές χάρη στον… Κοινωνικό Τουρισμό – Ρεκόρ συμμετοχής φέτος με 71.332 επιταγές!

Must Read

Με ρεκόρ συμμετοχής στον Κοινωνικό Τουρισμό του ΟΑΕΔ μας αποχαιρέτησε ο φετινός Αύγουστος, καθώς ενεργοποιήθηκαν συνολικά 71.332 επιταγές!

Ειδικότερα, από την 1η μέχρι και τις 31 Αυγούστου ενεργοποιήθηκαν συνολικά 71.332 επιταγές σε τουριστικά καταλύματα και 8.718 επιταγές ακτοπλοϊκής μετακίνησης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του οργανισμού.

Από αυτές, οι 51.363 επιταγές αφορούν στο βελτιωμένο και ενισχυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2020-2021 που ξεκίνησε την 1η Αυγούστου, ενώ 19.969 επιταγές, οι οποίες ενεργοποιήθηκαν σε τουριστικά καταλύματα, αφορούν στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2019-2020, το οποίο παρατάθηκε έως τις 31 Οκτωβρίου 2020, σύμφωνα, πάντα, με τον ΟΑΕΔ.

Ενδεικτικά, οι 25 περιφερειακές ενότητες με το μεγαλύτερο αριθμό ενεργοποιημένων επιταγών τον Αύγουστο είναι οι ακόλουθες:

Και για να έχουμε μια εικόνα σύγκρισης, τον περσινό Αύγουστο είχαν ενεργοποιηθεί 19.129 επιταγές κοινωνικού τουρισμού σε τουριστικά καταλύματα της χώρας.

Επιπλέον, όσον αφορά τη φετινή κατάσταση, κατά το διάστημα Ιουνίου – Ιουλίου 2020 ενεργοποιήθηκαν 20.068 επιταγές του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού 2019-2020, κάτι που σημαίνει πως τους καλοκαιρινούς μήνες με τη… βοήθεια του ΟΑΕΔ πήγαν -μέχρι στιγμής- διακοπές συνολικά 91.400 δικαιούχοι και ωφελούμενοι κοινωνικού τουρισμού.

Υπενθυμίζουμε πως για αναλυτικές πληροφορίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, καθώς και πλήρεις οδηγίες για τη διαδικασία ενεργοποίησης των επιταγών, οι ενδιαφερόμενοι -εξακολουθούν να- μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This