Συναγερμός στη Μύκονο: Λουκέτο σε «Nammos» και «Scorpios» και φόβοι για διασπορά του κορωνοϊού

Must Read

Κατεπείγουσα απόφαση της ΓΓΠΠ για την αντιμετώπιση της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19 στη Μύκονο, μετά τις πληροφορίες ότι τα τεστ που έγιναν σε εργαζόμενους δύο πασίγνωστων μαγαζιών, έδειξαν αρκετά θετικά αποτελέσματα.

«Αποφασίζουμε την αναστολή λειτουργίας των επιχειρήσεων προσφοράς οινοπνευματωδών ποτών και μαζικής εστίασης(bar-restaurant) στη Νήσο Μύκονο με τις επωνυμίες «Nammos»στην παραλία Ψαρούκαι «Scorpios» στην περιοχή Παράγκα, από 01.09.2020 και ώρα 22.00 έως την 04.09.2020 και ώρα 07.00, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19», αναφέρει η σχετική απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που αναρτήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης.

Οι έλεγχοι των κλιμακίων στο νησί των ανέμων θα συνεχιστούν, ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή των ανακοινώσεων για τον αριθμό των κρουσμάτων από τα τεστ που έγιναν και την πορεία της ιχνηλάτησης που έχει ήδη ξεκινήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This