Μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Αττικής: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς – Χαρδαλιάς: «Η πιο δύσκολη ημέρα του καλοκαιριού»

Must Read

Νέο μήνυμα από την Πολιτική Προστασία «έσκασε» στα κινητά μας μέσω του 112, λίγο μετά τις 17.30.

Ο λόγος;

Να μας ενημερώσει για τον πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς στην Αττική την Παρασκευή.

  • Δείτε το sms:

Παράλληλα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί μου συμπολίτες, αύριο, 4 Σεπτεμβρίου, μεγάλο μέρος της χώρας μας θα βρίσκεται σε συνθήκες ευνοϊκές για εκδήλωση πυρκαγιάς. Αύριο είναι η πιο δύσκολη ημέρα του φετινού καλοκαιριού, με δείκτη επικινδυνότητας 4 σε 17 Νομούς της επικράτειας.

Για το λόγο αυτό, απευθύνω έκκληση προς όλους να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγουμε κάθε δραστηριότητα στην ύπαιθρο ή οπουδήποτε αλλού που μπορεί να οδηγήσει σε εκδήλωση πυρκαγιάς από αμέλεια.

Όλος ο κρατικός μηχανισμός έχει τεθεί σε κατάσταση επιφυλακής για να αντιμετωπίσουμε άμεσα την όποια επικίνδυνη κατάσταση εκδηλωθεί. Συστηματικές περιπολίες από επίγεια και εναέρια μέσα θα γίνονται καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου σε όλες τις περιοχές που κινδυνεύουν.

Αλλά, επαναλαμβάνω, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και αυξημένη εγρήγορση από όλους μας. Κάνω έκκληση για επιφυλακή όλων μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This