Σκάνδαλο Folli Follie: Προθεσμία για την Τετάρτη ζήτησαν και έλαβαν τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου για να απολογηθούν!

Must Read

Προθεσμία για την ερχόμενη Τετάρτη ζήτησαν και έλαβαν τελικά από την 35η τακτική ανακρίτρια της Αθήνας, τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου, προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση του σκανδάλου του ομίλου Folli Follie. Σύμφωνα με την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί, οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος έχουν κληθεί να απολογηθούν στην ανακρίτρια για τα εξής πέντε κακουργήματα: απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία. Η σύζυγος και μητέρα Καίτη Κουτσολιούτσου θα απολογηθεί για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για απάτη, ξέπλυμα και χειραγώγηση.
Οι απολογίες των υπολοίπων κατηγορουμένων έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο μήνα, και στην πλειονότητα τους έχουν αφεθεί ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.
Να προσθέσουμε ότι αρχικά οι κατηγορούμενοι ήταν 11, αλλά μετά την εξέλιξη της έρευνας αυξήθηκαν σε 30.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This