Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Κω επειδή επιβάτης δεν φορούσε μάσκα

Must Read

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Κω πραγματοποίησε αεροσκάφος που εκτελούσε διεθνή πτήση, καθώς έπρεπε να αποβιβαστεί και ακολούθως να συλληφθεί ένας Βρετανός επιβάτης, ο οποίος αρνούνταν κατηγορηματικά να φορέσει μάσκα.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, ο 32χρονος αλλοδαπός είχε επιβιβαστεί στο αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Αττάλειας με προορισμό την πατρίδα του, το Λονδίνο. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της πτήσης ο 32χρονος Άγγλος δεν συμμορφωνόταν στις οδηγίες του πληρώματος για την ορθή χρήση προστατευτικής μάσκας.

Ο πιλότος όταν ενημερώθηκε για την κατάσταση, το μετέφερε στους αρμοδίους και στη συνέχεια προσγείωσε το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Κω. Εκεί αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα Κω περίμεναν τον αλλοδαπό, ο οποίος μόλις αποβιβάστηκε από το αεροσκάφος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη. Σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This