Κατάληψη στο εργοστάσιο της ΕΒΖ: «Άδωνη πού να τα πάμε τα τεύτλα; Στην Intrum ή στην Πειραιώς;» (video)

Must Read

Οι τευτλοπαραγωγοί της Βόρειας Ελλάδας, προχώρησαν σήμερα, σε κατάληψη του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ στις Σέρρες. Η παραγωγή των καλλιεργητών δεν έχει τεθεί σε διάθεση, ενώ οι ίδιοι προειδοποιούν για ανυπολόγιστη ζημιά, σε περίπτωση που παραμείνει στο χωράφι.

Οι τευτλοκαλλιεργητές μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, δηλώνουν αποφασισμένοι να μείνουν εκεί μέχρι να τους δοθεί έγγραφη απάντηση για το τι θα γίνει με την φετινή τους παραγωγή, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς τον Άδωνη Γεωργιάδη: «Άδωνη πού να τα πάμε τα τεύτλα; Στην Intrum ή στην Πειραιώς;» έγραψαν σε πανό έξω από το εργοστάσιο.

Ο επικεφαλής της Royal Sugar ΑΒΕΕ, Χρήστος Καραθανάσης, η εταιρεία του οποίου, σε σύμπραξη με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας, υπέγραψε συμφωνία με την ΕΒΖ και την Τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου να μισθώσει τα εργοστάσια της βιομηχανίας σε Πλατύ Ημαθίας και Σέρρες για 28 μήνες, θα έχει συναντήσεις με τους αρμοδίους της κυβέρνησης ώστε να δοθεί μια λύση στην καθυστέρηση λειτουργίας του εργοστασίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This