Παραδοχή του πρωθυπουργού ότι εξαπάτησε τους Έλληνες αποκρύπτοντας την παραβίαση της εθνικής μας κυριαρχίας!

Must Read

Μία πραγματική βόμβα κρύβεται στην παράγραφο 6 του κειμένου συμπερασμάτων της ευρωμεσογειακής συνόδου της Κορσικής. Από το κείμενο που συνυπέγραψαν οι ηγέτες, άρα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκύπτει ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει εκτεταμένη παραβίαση της εθνικής της κυριαρχίας από την Τουρκία! Κάνει λόγο ρητώς για παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων και εθνικής κυριαρχίας από τις επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας.

Η συγκεκριμένη παράγραφος που επαναλαμβάνουμε την έχει συνυπογράψει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποτελεί την μεγαλύτερη διάψευση των ισχυρισμών κυβερνητικών στελεχών, περί μη παραβίασης κυριαρχικών δικαιωμάτων από την Τουρκία! Δικαιώνει φυσικά τον ναύαρχο και πρώην σύμβουλο εθνικής ασφάλειας κύριο Διακόπουλο ο οποίος είχε δηλώσει ακριβώς το ίδιο πράγμα, αλλά υποχρεώθηκε σε παραίτηση! Σήμερα όμως, το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφήνοντας εκτεθειμένα τόσο τα κυβερνητικά στελέχη που επί 30 ημέρες προσπαθούσαν να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό.

Βρισκόμαστε λοιπόν και επίσημα μπροστά στην μεγαλύτερη παραβίαση εθνικής κυριαρχίας στην νεότερη ιστορία. Συμπερασματικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης που παραδέχτηκε με άρθρο του σε μεγάλες εφημερίδες του εξωτερικού ότι έκανε μυστικές συνομιλίες με την Τουρκία και είχε καταλήξει μάλιστα και σε έγγραφη συμφωνία, το έκανε ερήμην του ελληνικού λαού, την ώρα που η Τουρκία είχε προβεί σε εισβολή και κατάληψη εθνικής κυριαρχίας.

Κύριε Βορίδη αν δεν ξέρετε τις ενέργειες της Ελληνικής κυβέρνησης είστε άσχετος & με αυτά που λέτε επικίνδυνος

Παράλληλα, ο επίλογος του άρθρου του στις εφημερίδες του εξωτερικού, αποτελούσε ομολογία αποδοχής των άθλιων τουρκικών απαιτήσεων, δηλαδή της μόνιμης επωδού της Τουρκίας ότι απαιτεί διάλογο «για όλα τα θέματα« και αν δεν τα βρούμε να προσφύγουμε στη Χάγη. Ενώ μέχρι σήμερα, διαχρονική εθνική θέση ήταν πως η μόνη διαφορά που έχουμε με την Τουρκία είναι η υφαλοκρηπίδα και μόνο για αυτό το θέμα και τίποτε άλλο, μπορούμε να προσφύγουμε στην Χάγη.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα του κειμένου συμπερασμάτων και συγκεκριμένα την παράγραφο 6

Κείμενο συμπερασμάτων ευρωμεσογειακή σύνοδος

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This