Η ΕΥΑΘ θα μοιράσει 5.000 βαμβακερές μάσκες σε σχολεία της Θεσσαλονίκης

Must Read

Πέντε χιλιάδες βαμβακερές μάσκες πολλαπλών χρήσεων θα μοιράσει μέσω των δήμων σε σχολεία του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης η Εταιρία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ), στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προς ενίσχυση των προσπαθειών της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η απόφαση ανακοινώθηκε χθες και προκάλεσε θετική ανταπόκριση, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι «το παράδειγμα της ΕΥΑΘ θα μπορούσαν να ακολουθήσουν κι άλλοι οργανισμοί».

Τη Δευτέρα 14/9, ημέρα αγιασμού στα σχολεία της χώρας, η διοίκηση της ΕΥΑΘ θα μοιράσει συμβολικά μάσκες στους μαθητές του 15ου Γυμνασίου – Λυκείου Θεσσαλονίκης, στην Καρόλου Ντηλ 24, παρουσία του υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Θεόδωρου Καράογλου. Το συγκεκριμένο σχολείο επιλέχθηκε τυχαία, αλλά οι μάσκες θα φτάσουν σε όσο περισσότερα σχολεία είναι δυνατό, προκειμένου να τις δώσουν οι καθηγητές στους μαθητές και να αποφευχθούν μπερδέματα, ενώ θα βοηθηθούν και οι «ξεχασιάρηδες» μαθητές, που δεν θα έχουν πάρει τη μάσκα από το σπίτι τους.

Ο κ. Καράογλου εξήρε την προσπάθεια αυτή και θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, ζητώντας από όλους να ακολουθήσουν τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το αρμόδιο υπουργείο σχετικά με την υποχρεωτική χρήση της μάσκας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This