Και κορωνοϊός και… μαχαιροβγάλτες στον Καρά Τεπέ

Must Read

Από τη Μόρια οι… μαχαιροβγάλτες μεταφέρθηκαν στην προσωρινή δομή του Καρά Τεπέ στη Λέσβο. Ένας Αφγανός μαχαίρωσε στο στήθος συμπατριώτη του, επειδή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πείραξε τη γυναίκα του. Στα 12 τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί ως τώρα στον καταυλισμό.

Σύμφωνα με το cnn.gr, μέλη της ομάδας τη ΟΠΚΕ που βρίσκονται στον χώρο της δομής επενέβησαν και για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα, αλλά και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα μεταξύ των μεταναστών που είχαν εξαγριωθεί λόγω του αιματηρού περιστατικού.

Τα θετικά κρούσματα που διαπιστώθηκαν στους ελέγχους που έγιναν σε αιτούντες άσυλο στον Καρά Τεπέ κατά την είσοδό τους στον προσωρινό καταυλισμό, αυξάνονται. Όπως μετέδωσαν τα lealesvou.gr την Κυριακή διαπιστώθηκαν 12 θετικά, εκ των όποιων τα δυο είναι από τους 35 αλλοδαπούς με κορωνοϊό που ψάχνει η αστυνομία και οι 10, νέα περιστατικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This