Φωτιά και στην Τιθορέα Φθιώτιδας

Must Read

Πριν από λίγο ξέσπασε άλλη μία φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Τιθορέα Φθιώτιδας. Κινητοποιήθηκαν άμεσα 19 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Έσβησε η φωτιά στη Θάσο

Στο μεταξύ, σε πλήρη έλεγχο τέθηκε από το μεσημέρι η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το πρωί από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες στη Σκάλα Πρίνου στη Θάσο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Βάλτας, κοντά στο άλσος του Πρίνου.

Για την έγκαιρη κατάσβεση της φωτιάς που τελικά επετεύχθηκε πριν λίγο κινητοποιήθηκαν άμεσα όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις του νησιού, ενώ συνέδραμαν και δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου πετζετέλ.

Η περιοχή που ξέσπασε η φωτιά είναι παλιός βάλτος, γεμάτος από καλαμιές και χόρτα, ενώ λόγω της μορφολογίας της περιοχής υπάρχουν και πεταμένα σκουπίδια, τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της πυροσβεστικής προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη θα παραμείνει στην περιοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αναζωπύρωσης της πυρκαγιάς και πιθανή εξάπλωση της λόγω των ανέμων που πνέουν στο νησί.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This