Κυριακή 20/6/2021

Μηνύματα από Κεραμέως-Δένδια για την έναρξη μιας διαφορετικής σχολικής χρονιάς

«Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι», τονίζει στο μήνυμά της για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, που δεν μοιάζει με τις άλλες, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

«Επιστρέφουμε στα θρανία, τηρώντας τα μέτρα, ακούγοντας τους δασκάλους και τους καθηγητές μας, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών. Μαθαίνουμε ασφαλείς», αναφέρει.

Ευχόμενη καλή σχολική χρονιά σε όλες και σε όλους, η υπουργός σημειώνει ότι οι προτεραιότητες είναι δύο: αφ’ ενός να συνεχιστεί όσο πιο απρόσκοπτα γίνεται η «απαραίτητη για όλους εκπαιδευτική διαδικασία», αφ’ ετέρου να προστατευτεί η «πολύτιμη υγεία των μαθητών μας, των εκπαιδευτικών μας, των οικογενειών μας».

«Μια νέα χρονιά ξεκινά γεμάτη όρεξη για μάθηση, ελπίδες, προσδοκίες, αλλά και με τις ιδιαιτερότητες μίας νέας κανονικότητας», υπογραμμίζει η κ. Κεραμέως και καταλήγει: «Τους περασμένους μήνες δοκιμαστήκαμε πολύ. Όμως προσαρμοστήκαμε, αλλάξαμε τις συνήθειές μας και βγήκαμε νικητές. Έτσι και τώρα, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι».

Μήνυμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς ανήρτησε και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας: «Η γνώση είναι δύναμη και το σχολείο είναι ο δρόμος για να κατακτηθεί. Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, αλλά φέτος “Μαθαίνουμε Ασφαλείς” με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ