Κυριακή 13/6/2021

Να και τα «τεχνικά κλιμάκια»! Περίπατο οι κυρώσεις κατά της Τουρκίας

Όπως αποκάλυψε το newsbreak.gr έπειτα από την πλήρη υποχώρηση της ελληνικής πλευράς από την πάγια ελληνική θέση ότι «η διαφορά με την Τουρκία είναι μία και μόνη, αυτή της υφαλοκρηπίδας», θα προηγείτο σύσκεψη των τεχνικών κλιμακίων των δύο χωρών πριν από την σύνοδο κορυφής. Αυτό έχει ως σκοπιμότητα να προβληθεί η δικαιολογία που απευθείας διαλόγου, ώστε να μην γίνει συζήτηση για κυρώσεις κατά της Τουρκίας στην σύνοδο των ευρωπαίων ηγετών.

Έτσι, αύριο στις Βρυξέλλες γίνεται αυτό που είχε προαναγγείλει ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, αλλά η ελληνική πλευρά το διέψευδε κατηγορηματικά. Αύριο λοιπόν υπάρχει η συνάντηση σε «στρατιωτικό επίπεδο», βάσει των προτάσεων Στόλτενμπεργκ! Κοινώς τα «τεχνικά κλιμάκια» που είχε προαναγγείλει ο γενικός γραμματέας, ξεκινούν αύριο δουλειά ώστε να γλιτώσει η Τουρκία τις κυρώσεις.

Για ακόμα μια φορά, είχαμε πληροφορηθεί το τι συμβαίνει από το εξωτερικό, η κυβέρνηση προσπαθούσε να το αποκρύψει διαψεύδοντας, αλλά εντέλει φαίνεται πως διέψευδε την πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα ταπεινωτική για την Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ