Παραμένει άφαντος Αφγανός θετικός στον κορωνοϊό, που το έσκασε το Σάββατο από το «Ιπποκράτειο»!

Must Read

Νεαρός Αφγανός που διαγνώστηκε με κορωνοϊό, το έσκασε το πρωί του Σαββάτου από την παθολογική κλινική του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου, σηκώνοντας «στο πόδι» την ΕΛ.ΑΣ. και την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας!

Ο νεαρός από το Αφγανιστάν εμφανίστηκε την Παρασκευή στο «Ιπποκράτειο» με έντονα συμπτώματα Covid-19, συνοδευόμενος από έναν κατά πάσα πιθανότητα συμπατριώτη του που συστήθηκε στους γιατρούς ως αδελφός του ασθενή. Αμέσως, οι γιατροί έκαναν το τεστ, το οποίο βγήκε όντως θετικό, ωθώντας τους στις απαραίτητες ενέργειες για την εισαγωγή του στην παθολογική κλινική, σε ειδικό θάλαμο για ασθενείς με κορωνοϊό.

Κι ενώ η εισαγωγή του νεαρού αλλοδαπού έγινε κανονικά, το πρωί του Σαββάτου, όταν οι γιατροί επισκέφθηκαν τον θάλαμο για τις καθιερωμένες εξετάσεις στους ασθενείς, διαπίστωσαν με έκπληξη πως ο νεαρός έλειπε από το κρεβάτι του. Μάλιστα, οι υπόλοιποι ασθενείς τους ενημέρωσαν πως ο αλλοδαπός άνοιξε το παράθυρο, πήδηξε από ύψος περίπου δυο μέτρων και εξαφανίστηκε!

Είχε αιτηθεί χορήγηση ασύλου

Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και η ΓΓΠΠ, προκειμένου να αναζητηθεί ο ασθενής από το Αφγανιστάν, ενώ, παράλληλα, και έπειτα από αναδίφηση στους φακέλους αιτούντων άσυλο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως δεν πρόκειται για υπήκοο Σρι Λάνκα, όπως δήλωσε στο Νοσοκομείο ο ασθενείς, αλλά για υπήκοο Αφγανιστάν, ο οποίος, μάλιστα, πρόσφατα είχε υποβάλει την αίτηση για την χορήγηση ασύλου.

Οι έρευνες των Αστυνομικών εστιάζονται στην περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας, καθώς διαπιστώθηκε πως την περασμένη Παρασκευή ο νεαρός μεταφέρθηκε από το φίλο του στο Νοσοκομείο από την συγκεκριμένη περιοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This