Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Παραμένει άφαντος Αφγανός θετικός στον κορωνοϊό, που το έσκασε το Σάββατο από το «Ιπποκράτειο»!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Νεαρός Αφγανός που διαγνώστηκε με κορωνοϊό, το έσκασε το πρωί του Σαββάτου από την παθολογική κλινική του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου, σηκώνοντας «στο πόδι» την ΕΛ.ΑΣ. και την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας!

Ο νεαρός από το Αφγανιστάν εμφανίστηκε την Παρασκευή στο «Ιπποκράτειο» με έντονα συμπτώματα Covid-19, συνοδευόμενος από έναν κατά πάσα πιθανότητα συμπατριώτη του που συστήθηκε στους γιατρούς ως αδελφός του ασθενή. Αμέσως, οι γιατροί έκαναν το τεστ, το οποίο βγήκε όντως θετικό, ωθώντας τους στις απαραίτητες ενέργειες για την εισαγωγή του στην παθολογική κλινική, σε ειδικό θάλαμο για ασθενείς με κορωνοϊό.

Κι ενώ η εισαγωγή του νεαρού αλλοδαπού έγινε κανονικά, το πρωί του Σαββάτου, όταν οι γιατροί επισκέφθηκαν τον θάλαμο για τις καθιερωμένες εξετάσεις στους ασθενείς, διαπίστωσαν με έκπληξη πως ο νεαρός έλειπε από το κρεβάτι του. Μάλιστα, οι υπόλοιποι ασθενείς τους ενημέρωσαν πως ο αλλοδαπός άνοιξε το παράθυρο, πήδηξε από ύψος περίπου δυο μέτρων και εξαφανίστηκε!

Είχε αιτηθεί χορήγηση ασύλου

Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και η ΓΓΠΠ, προκειμένου να αναζητηθεί ο ασθενής από το Αφγανιστάν, ενώ, παράλληλα, και έπειτα από αναδίφηση στους φακέλους αιτούντων άσυλο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως δεν πρόκειται για υπήκοο Σρι Λάνκα, όπως δήλωσε στο Νοσοκομείο ο ασθενείς, αλλά για υπήκοο Αφγανιστάν, ο οποίος, μάλιστα, πρόσφατα είχε υποβάλει την αίτηση για την χορήγηση ασύλου.

Οι έρευνες των Αστυνομικών εστιάζονται στην περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας, καθώς διαπιστώθηκε πως την περασμένη Παρασκευή ο νεαρός μεταφέρθηκε από το φίλο του στο Νοσοκομείο από την συγκεκριμένη περιοχή.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ