19-9-2020

Κοζάνη: Ιερέας αρνητής της μάσκας παρότρυνε τους μαθητές να την βγάλουν

Αρνητής της μάσκας φαίνεται να είναι ακόμη ένας ιερέας από την Κοζάνη, αφού το πρωί της Δευτέρας την ώρα που τελούσε τον αγιασμό, παρότρυνε, ταυτόχρονα, τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να βγάλουν τη μάσκα.

Ειδικότερα. ο ονομαζόμενος παπά-Νικόλας, παρευρέθη στο Δημοτικό Σχολείο Καρυδίτσας στην Κοζάνη, άρχισε να επιπλήττει έναν εκπαιδευτικό ο οποίος την ώρα που πήγε να τον αγιάσει εξακολουθούσε και φορούσε τη μάσκα του, λέγοντας ότι «ο κορωνοϊός δεν κολλάει αν φιλήσεις το σταυρό».

Αδιαφορώντας για τον ιό, ζήτησε από τους μαθητές να βγάλουν τη μάσκα τους και να «να προσκυνήσουν το σταυρό».

Ωστόσο οι εκπαιδευτικοί ξεκαθάρισαν εξ’ αρχής ότι κανένας μαθητής δεν θα επιτραπεί να μπει μέσα στη σχολική αίθουσα, αν δεν φοράει τη μάσκα του.

Σύμφωνα με το Kozanimedia ο ιερέας Νικόλαος Παπανικολάου, έχει εκφράσει εδώ και καιρό την αντίθεση του σχετικά με τη χρήση μάσκας.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ