Μπήκαν οι υπογραφές για την 3η συμπληρωματική σύμβαση των 7,6 εκατ. € για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου

Must Read

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, υπέγραψε την Παρασκευή την 3η συμπληρωματική σύμβαση, ύψους 7.626.000 ευρώ, για την υλοποίηση απαραίτητων έργων υποδομής για την ολοκλήρωση της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου. Σύμφωνα με τη συμπληρωματική σύμβαση το συνολικό ποσό που έχει προϋπολογιστεί για την υλοποίηση των έργων είναι 7.626.000 ευρώ.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης ο Γ. Πατούλης επισήμανε ότι η Περιφέρεια έχει δεσμευθεί για την ολοκλήρωση του έργου και κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου οι εργασίες να προχωρούν απρόσκοπτα. «Υλοποιούμε με συνέπεια τη δέσμευσή μας για την άρτια
ολοκλήρωση του εμβληματικού έργου του Φαληρικού Όρμου» είπε.

Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι η Περιφέρεια θα προβεί σε όλες τις δράσεις που απαιτούνται για την εξεύρεση της βέλτιστης λύσης χρηματοδότησης και υλοποίησης του έργου «με γνώμονα κυρίως τους πολίτες τόσο των όμορων στο πάρκο Δήμων, όσο και της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το δημόσιο συμφέρον».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This