Το 2022 οι υπερσύγχρονες φυλακές στον Ασπρόπυργο! Στα «προσεχώς» το γκρέμισμα του Κορυδαλλού (video)

Must Read

Σε οικόπεδο 180 στρεμμάτων στον Ασπρόπυργο θα μεταφερθούν οι φυλακές από τον Κορυδαλλό με τις νέες εγκαταστάσεις να ονομάζονται μάλιστα «Δικαστικό Σωφρονιστικό Συγκρότημα Αθηνών». Θα είναι έτοιμες στα μέσα του 2022, ενώ οι φυλακές του Κορυδαλλού θα έχουν γκρεμιστεί το αργότερο στις αρχές του 2022.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» και την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου που μίλησε το Mega, στις νέες φυλακές «θα υπάρχουν κελιά για κρατούμενους, επτά δικαστικές αίθουσες, ενώ θα βρίσκεται και το τμήμα μεταγωγών. Το όνομα θα είναι Δικαστικό Σωφρονιστικό Συγκρότημα Αθηνών».

Όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί στα σωφρονιστικά ιδρύματα, με την ανομία να βασιλεύει και σε κάθε έλεγχο που γίνεται να αποκαλύπτονται όλο και πιο σοκαριστικά ευρήματα, η κ. Νικολάου τόνισε: «Το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί 11.500 έρευνες στις φυλακές. Θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα. Η ανομία και η μαφία στις φυλακές θα τελειώσουν. Θέλουμε να αναμορφώσουμε το σωφρονιστικό σύστημα. Οι κρατούμενοι μπαίνουν εκεί για να σωφρονιστούν όχι για να διαπράξουν νέες έκνομες πράξεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This