Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Τρόμος με τα κρούσματα που θα ανακοινωθούν σήμερα! 243 εντοπίστηκαν στον Καρά Τεπέ

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Εφιαλτική αναμένεται να είναι η σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα νέα καταγεγραμμένα κρούσματα, καθώς 243 μετανάστες και πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη δομή Καρά Τεπέ, βρέθηκαν θετικοί.

Την είδηση έκανε γνωστή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση συντακτών της Δευτέρας, όπου ανακοίνωσε τη διενέργεια 7.064, με 243 θετικά δείγματα τα οποία θα συμπεριληφθούν στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό:

«Έχουν διενεργηθεί 7.064 τέστ και βρέθηκαν 243 κρούσματα κορωνοϊού που θα αποτυπωθούν στα στοιχεία που θα ανακοινώσει σήμερα ο ΕΟΔΥ. Ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί είναι στα 24 έτη και πρόκειται, κατά κανόνα, για ασυμπτωματικούς. Τονίζεται ότι υποβλήθηκαν σε τέστ ακόμη 160 άτομα, αστυνομικοί και διοικητικό προσωπικό, και είναι όλοι αρνητικοί» ανέφερε ο Στέλιος Πέτσας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ