Δευτέρα 17/5/2021

Μυστήριο με το μεγάλο ψάρι που τρομοκράτησε λουόμενους και ναυαγοσώστη στο Πόρτο Ράφτη (video)

Πανικό προκάλεσαν οι φήμες για ένα μεγάλο ψάρι που κολυμπούσε  στην ακτή της παραλίας Καλός Γιαλός στο Πόρτο Ράφτη. 

Ο ναυαγοσώστης της παραλιας εντόπισε στις 14 Σεπτεμβρίου μια μεγάλη σκια να κινείται μέσα στη θάλασσα και αμέσως κάλεσε όσους βρίσκονταν μέσα στο νερό να βγουν και προειδοποίησε όσους βρίσκονταν στην παραλία να μην βουτήξουν.

Κάλεσαν το Λιμενικό

Υπό τον φόβο κάποιου καρχαριοειδούς ή μεγάλου ψαριού, ο ναυαγοσώστης ειδοποίησε το Λιμενικό το οποίο πραγματοποίησε έρευνα αλλά δεν εντόπισε κάτι.

«Προς αποφυγή πανικού, σας ενημερώνουμε για πληροφορίες που αφορούν την ύπαρξη κητώδους εντός της θαλάσσης, ότι μετά από ενδελεχή έρευνα και έλεγχο των παραλιών του Πόρτο Ράφτη από το Λιμενικό Σώμα και εθελοντές της πολιτικής προστασίας, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά» ήταν η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Αυτό το ψάρι δεν πιάνεται με ψαροντούφεκο»

Αρκετοί ψαροντουφεκάδες μετά την ανακοίνωση, έσπευσαν να εντοπίσουν το μεγάλο κήτος που είχε δει ο ναυαγοσώστης και ορισμένοι από αυτούς υποστηρίζουν ότι το είδαν και ότι πιστεύουν πως πρόκειται για μεγάλο τόνο. «Το σίγουρο είναι ότι αυτό το ψάρι δεν πιάνεται με ψαροντούφεκο» δήλωσε σε κατοίκους της περιοχής ένας από αυτούς που βούτηξαν.

Μια ακόμα μαρτυρία από λουόμενο, υποστηρίζει ότι ο ίδιος είδε το ψάρι όταν κολυμπούσε και τρομοκρατήθηκε, κάτι που όπως φαίνεται έπαθε και το ίδιο το ψάρι το οποίο κατευθύνθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο ναυαγοσώστης που είδε πρώτος το μεγάλο κήτος στην παραλία του Καλού Γιαλού, εσπευσε να καθησυχάσει τον κόσμο και τους καλεί να κολυμπήσουν ξανά στην ακτή. Ο ίδιος βέβαια βρίσκεται διαρκώς σε επιφυλακή, αφού κανένας ακόμα δεν γνωρίζει το είδος του ψαριού το οποίο φαίνεται να είναι ακίνδυνο.

Οι κάτοικοι της περιοχής πάντως, έχουν επιστρέψει στα καθημερινά τους μπάνια και απολαμβάνουν ξανά την αγαπημένη τους παραλία.

Πόρτο ράφτη τώρα… Ο ναυαγοσώστης ειδοποιεί τους λουόμενους να έλθουν στην ακτή. Γιατί νομίζετε;;; 🦈 το φωνάζει: εθεάθη…

Gepostet von Giorgos Christopoulos am Mittwoch, 16. September 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ