Καταγγελία «φωτιά» για τις καταλήψεις στο Ηράκλειο! Ένστολοι ζήτησαν ονόματα μαθητών (video)

Must Read

Εντύπωση προκάλεσε η καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου Ζαχαρίας Ρηγάκης, μιλώντας στην «Ώρα Αιχμής» του ΚΡΗΤΗ TV.

Μιλώντας για το θέμα των καταλήψεων που έχει «παγώσει» τη λειτουργία πολλών σχολείων στην Κρήτη από μαθητές που διαμαρτύρονται για την χρήση μάσκας και τα υπερπληθή τμήματα, ο κ. Ρηγάκης κατήγγειλε δύο διευθυντές σχολείων του Ηρακλείου που ήταν υπό κατάληψη δέχτηκαν όχληση από ένστολη υπηρεσία ζητώντας τους στοιχεία για τις καταλήψεις αλλά και ονόματα μαθητών. Μάλιστα, σχολιάζοντας το γεγονός, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου έκανε λόγο για τακτικές οι οποίες θυμίζουν άλλες εποχές.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, o περιφερειακός διευθυντής Κρήτης, κ. Καρτσωνάκης διαβεβαίωσε ότι οι καταγγελίες θα διερευνηθούν και εφόσον ισχύουν, θα καταδικαστούν τέτοιου είδους τακτικές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This