Κικίλιας: Οι εγκαυματίες θα παίρνουν δωρεάν ό,τι χρειάζονται από τον ΕΟΠΠΥ (video)

Must Read

«Δεν μπορώ να ανεχθώ να ταλαιπωρούνται οι άνθρωποι που επιβίωσαν από την πυρκαγιά στο Μάτι», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανακοινώνοντας ότι θα μπορούν να παίρνουν δωρεάν ό,τι χρειάζονται από τον ΕΟΠΥΥ.

Μετά τις καταγγελίες εγκαυματία για την ταλαιπωρία, αλλά και τα φάρμακα που αγοράζουν ως καλλυντικά…  από την τσέπη τους, ο υπουργός Υγείας έσπευσε στα κεντρικά γραφεία του ΕΟΠΥΥ, για να τακτοποιήσει το ζήτημα.

Σε δηλώσεις του έξω από τον ΕΟΠΥΥ, ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε σε αυτούς που επέζησαν από την περσινή τραγωδία στο Μάτι, κάνοντας λόγο για «τραγική επέτειο».

«Χάσαμε 102 ανθρώπους με έναν τραγικό τρόπο, με προφανείς ευθύνες του ελληνικού κράτους. Κάποιοι κατάφεραν να επιβιώσουν και δεν μπορώ να ανεχθώ αυτοί οι άνθρωποι να ταλαιπωρούνται».

Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι αύριο συγκαλεί εκτάκτως το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο, το οποίο θα λάβει απόφαση γι’ αυτούς τους ανθρώπους.

«Τα επιθέματα, τις αλοιφές κι ό,τι άλλο χρειάζονται θα μπορούν να πηγαίνουν στην περιφερειακή διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ στην περιοχή τους ή στην κεντρική υπηρεσία και με τη γνωμάτευση του γιατρού, θα τα παίρνουν δωρεάν από τον ΕΟΠΥΥ», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

https://vimeo.com/349412127

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This