«Κόλλησαν» οι αιτήσεις για αδήλωτα τετραγωνικά λόγω κρούσματος κορωνοϊού στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών

Must Read

Προβλήματα στη δήλωση των ξεχασμένων τετραγωνικών δημιουργεί ο κορονοϊός. Λίγες ημέρες προτού εκπνεύσει η προθεσμία (30 Σεπτεμβρίου), το Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών του Δήμου Αθηναίων έκλεισε, καθώς ένας εργαζόμενος βρέθηκε θετικός στον ιό.

Πρόκειται για την υπηρεσία που στεγάζεται στο κτίριο της οδού Λιοσίων 22 και υποδέχεται τις αιτήσεις των ιδιοκτητών ακινήτων για τα αδήλωτα τετραγωνικά και όχι μόνο.

Ο Δήμος Αθηναίων καλεί τους πολίτες να εξυπηρετούνται για έκδοση βεβαίωσης περί μη οφειλής ΤΑΠ, νέες παροχές, επανασυνδέσεις, διαχωρισμούς, δηλώσεις τετραγωνικών και δηλώσεις μη ηλεκτροδοτούμενων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του δήμου (eservices.cityofathens.gr). Επίσης, μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα στο e-mail [email protected].

Η χρήση της πλατφόρμας, όμως, δεν είναι κατανοητή απ’ όλους, ιδιαίτερα από τους ηλικιωμένους, οι οποίοι προτιμούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με τον παραδοσιακό τρόπο, την αυτοπρόσωπη παρουσία. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν είναι εφικτό έως τις 7 Οκτωβρίου, αφού οι υπάλληλοι που εργάζονται στον συγκεκριμένο χώρο μπήκαν σε καραντίνα και το τμήμα θα παραμείνει κλειστό.

Ισως πρέπει να ληφθεί μέριμνα από τον δήμο και το υπουργείο Εσωτερικών για να μη θεωρηθούν εκπρόθεσμες δηλώσεις για ξεχασμένα τετραγωνικά σε ακίνητα εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων. Το υπουργείο Εσωτερικών, πάντως, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This