Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Μαθητής που συμμετείχε στην κατάληψη έπεσε από τη στέγη του σχολείου και τραυματίστηκε σοβαρά

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας μαθητής που συμμετείχε στην κατάληψη του Γενικού Λυκείου στο Σουφλί, βρέθηκε στη στέγη του σχολείου σήμερα το πρωί και έπεσε στο προαύλιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. 

Οι καθηγητές που βρισκόντουσαν σε άλλο χώρο του Γενικού Λυκείου, έσπευσαν στο σημείο που τραυματίστηκε ο μαθητής, και τον μετέφεραν, με αυτοκίνητο, στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο μαθητής μετά την πτώση φαίνεται να είχε τις αισθήσεις του ωστόσο έχει τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια για τα οποία ενδέχεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την Διευθύντρια του ΓΕΛ Σουφλίου που επικοινώνησε με το Evros-news.gr, ο μαθητής πήδηξε από τον 1ο όροφο και αρχικά βρέθηκε στη στέγη κατασκευής που βρίσκεται στο προαύλιο και μετά στην αυλή, ενώ οι Καθηγητές έφτασαν αμέσως στο σημείο και τον μετέφεραν στο Κ.Υ.Σουφλίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ