Ξεσπά η μάνα του 11χρονου Λεωνίδα: «Σκότωσαν το παιδί μου! Του έδωσαν πατίνι για 5 ευρώ» (video)

Must Read

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο 11χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά ενώ βρισκόταν πάνω στο πατίνι του, όταν ένα διερχόμενο Ι.Χ. τον παρέσυρε, άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Παίδων.

Ο 11χρονος Λεωνίδας κηδεύτηκε σήμερα στην πατρίδα του την Αλβανία, ενώ η τοπική κοινωνία της Κρήτης είναι σοκαρισμένη, από το περιστατικό. Η αστυνομία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 11χρονος προμηθεύτηκε το πατίνι και βρέθηκε στο σημείο.

Η μητέρα του αδικοχαμένου Λεωνίδα, μίλησε στην εκπομπή Live News και κατήγγειλε ότι κάποιο κατάστημα νοίκιασε στο μικρό αγόρι για 5 ευρώ το πατίνι, χωρίς να υπάρχει έγκριση από κάποιον κηδεμόνα. Μάλιστα όπως αναφέρει η χαροκαμένη μητέρα, τo κατάστημα αυτό νοικιάζει πατίνια χωρίς κράνος και σε άλλα ανήλικα παιδιά. Η κ. Εμιλιάνα ζητάει παραδειγματική τιμωρία για εκείνους που οδήγησαν το παιδί της στον θάνατο:

«Του δώσανε το πατίνι για 5 ευρώ. Δίνουν και στα άλλα μικρά παιδιά, σκοτώσανε το παιδί μου. Ζητώ από το κράτος να τιμωρηθούν. Σήμερα πέθανε το παιδί μου, αύριο – μεθαύριο κάποιος άλλος. Το μαγαζί ήταν ανοιχτό μέχρι χθες. Πρώτον, είναι απαγορευμένο από το κράτος. Δεύτερον πως έδωσε το πατίνι σε ένα 11χρονο, χωρίς κράνος χωρίς να είναι δίπλα η μητέρα του. Ζητώ από το κράτος να τιμωρηθεί βαριά», δήλωσε η μητέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This