«Λουκέτο» σε πέντε παιδικούς σταθμούς στο Ίλιον, λόγω κρουσμάτων σε εργαζόμενους

Must Read

Έως τις 5 Οκτωβρίου θα παραμείνουν κλειστοί πέντε παιδικοί σταθμοί στο Ίλιον, μετά την είδηση ότι εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού σε εργαζόμενούς τους.  

Ο Δήμος Ιλίου ανέλαβε άμεσα δράση, αποφασίζοντας την αναστολή της λειτουργίας των συγκεκριμένων παιδικών σταθμών, προκειμένου να προστατευτεί η υγεία τόσο των παιδιών όσο και των υπολοίπων εργαζόμενων. Μάλιστα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί απολυμάνσεις στους χώρους όπου εντοπίστηκαν τα κρούσματα.

Σε σχετική ανακοίνωση του, ο Δήμος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι σύμφωνα, με την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 66619/25.09.2020 Απόφαση Δημάρχου αναστέλλεται η λειτουργία των 1ου, 2ου, 8ου, 10ου, 11ου Παιδικών Σταθμών της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής έως και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 λόγω ανεύρεσης θετικών κρουσμάτων σε εργαζόμενους των δομών αυτών, ύστερα από διενέργεια διαγνωστικών μοριακών τεστ ανίχνευσης Covid-19 που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Δήμου στο πλαίσιο της αποφυγής διασποράς του ιού, με σκοπό την απόλυτη διασφάλιση της υγείας των παιδιών, των οικογενειών και των εργαζόμενων.

Στους χώρους των παραπάνω Παιδικών Σταθμών έχουν ήδη υλοποιηθεί απολυμάνσεις και τέθηκαν άμεσα σε εφαρμογή τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα αναστολής λειτουργίας και υγειονομικού περιεχομένου».

  • Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Ιλίου στο Facebook:

(φωτό: αρχείο)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This