Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Υπάλληλοι σούπερ μάρκετ στον Βόλο πλήρωναν από την τσέπη τους αυτά που «σούφρωνε» μία 25χρονη

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Συστηματικά «έβαζε χέρι» σε προϊόντα του σούπερ μάρκετ μία 25χρονη γυναίκα στο Βόλο, εις γνώσιν των υπαλλήλων της επιχείρησης, οι οποίοι όχι μόνο δεν την κατήγγειλαν στην Αστυνομία όταν το διαπίστωσαν, αλλά πλήρωναν από την τσέπη τους το αντίτιμο κάθε φορά.

Ωστόσο, την περασμένη Τρίτη η νεαρή γυναίκα αποπειράθηκε να αρπάξει αντικείμενα συνολικής αξίας 200 ευρώ. Τότε, οι υπάλληλοι την σταμάτησαν και λίγο αργότερα στο σούπερ μάρκετ κατέφθασαν άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στην «μακρυχέρα».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr, η 25χρονη Βολιώτισσα που συνελήφθη για κλοπές κατ’ εξακολούθηση δικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ύστερα από αναβολή, όμως δεν μπήκε στον κόπο να παραβρεθεί στο δικαστήριο και να κάνει έστω μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τον εαυτό της για τις αμέτρητες φορές που άπλωνε το χέρι της σε διάφορα προϊόντα.

Στη δίκη, υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ αναφέρθηκαν στις καταδικαστέες πράξεις της, με αποτέλεσμα το Αυτόφωρο να καταδικάσει την 25χρονη, επιβάλλοντάς της ποινή φυλάκισης 30 ημερών. Μάλιστα, η ποινή δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]