Υπάλληλοι σούπερ μάρκετ στον Βόλο πλήρωναν από την τσέπη τους αυτά που «σούφρωνε» μία 25χρονη

Must Read

Συστηματικά «έβαζε χέρι» σε προϊόντα του σούπερ μάρκετ μία 25χρονη γυναίκα στο Βόλο, εις γνώσιν των υπαλλήλων της επιχείρησης, οι οποίοι όχι μόνο δεν την κατήγγειλαν στην Αστυνομία όταν το διαπίστωσαν, αλλά πλήρωναν από την τσέπη τους το αντίτιμο κάθε φορά.

Ωστόσο, την περασμένη Τρίτη η νεαρή γυναίκα αποπειράθηκε να αρπάξει αντικείμενα συνολικής αξίας 200 ευρώ. Τότε, οι υπάλληλοι την σταμάτησαν και λίγο αργότερα στο σούπερ μάρκετ κατέφθασαν άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στην «μακρυχέρα».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr, η 25χρονη Βολιώτισσα που συνελήφθη για κλοπές κατ’ εξακολούθηση δικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ύστερα από αναβολή, όμως δεν μπήκε στον κόπο να παραβρεθεί στο δικαστήριο και να κάνει έστω μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τον εαυτό της για τις αμέτρητες φορές που άπλωνε το χέρι της σε διάφορα προϊόντα.

Στη δίκη, υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ αναφέρθηκαν στις καταδικαστέες πράξεις της, με αποτέλεσμα το Αυτόφωρο να καταδικάσει την 25χρονη, επιβάλλοντάς της ποινή φυλάκισης 30 ημερών. Μάλιστα, η ποινή δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This