Κυριακή σε ρυθμό ΤΖΟΚΕΡ με 4,5 εκατ. ευρώ – Πώς θα διεκδικήσετε το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού

Must Read

Δέκα συνεχόμενα τζακ ποτ μετράει το ΤΖΟΚΕΡ, που απόψε κληρώνει 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό θα κερδίσουν ο νικητής ή οι νικητές που θα καταφέρουν να μαντέψουν σωστά και τους 5+1 αριθμούς που θα βγάλει η κληρωτίδα.

Το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού μπορούν να διεκδικήσουν όσοι καταθέσουν τα δελτία τους έως τις 21:30 το βράδυ στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ή μέσω διαδικτύου. Η online υποβολή δελτίων γίνεται στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ (διαθέσιμη εδώ).

Τα κέρδη για τους νικητές της δεύτερης κατηγορίας

Το ΤΖΟΚΕΡ αναζητεί νικητή από τις 3 Σεπτεμβρίου, όταν σημειώθηκε το πρώτο από τα απανωτά τζακ ποτ. Στις τελευταίες δέκα κληρώσεις, ωστόσο, η δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού έχει μοιράσει πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ. Συγκεκριμένα, 14 παίκτες έχουν κερδίσει συνολικά 531.190 ευρώ.

Τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις

Το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει μισή ώρα πριν από τις κληρώσεις, που πραγματοποιούνται στις 22:00 και μεταδίδονται αποκλειστικά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλ. Μαρουσάκης: «Κακοκαιρία ”εξπρές” προ των πυλών με καταιγίδες»

Μπορεί ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα να επέτρεψε στους Έλληνες να γιορτάσουν τα κούλουμα, δίχως «ευτράπελα», όμως ένα νέο...

More Articles Like This