Χαρδαλιάς από τις νέες εγκαταστάσεις της 2ης ΕΜΑΚ: «Το καλύτερο lockdown είναι να εφαρμόσουμε τα μέτρα»

Must Read

Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε στη Θεσσαλονικη για την τελετή εγκαινίων των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων της 2ης ΕΜΑΚ και βρήκε την ευκαιρία να τονίσει την ανάγκη εφαρμογής των μέτρων που έχουν εξαγγελθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, με τη χαρακτηριστική ατάκα: «Το καλύτερο lockdown-σε εισαγωγικά- είναι να εφαρμόσουμε τα μέτρα».

Και εξήγησε: «Το lockdown είναι το τελευταίο μέτρο αφού έχουμε εξαντλήσει μια σειρά μέτρων-εργαλείων που αφορούν στην εξάλειψη της πανδημίας. Αυτή τη στιγμή έχουν εξαγγελθεί κάποια μέτρα. Το καλύτερο lockdown-σε εισαγωγικά- είναι να εφαρμόσουμε τα μέτρα. Μέτρα τα οποία εφαρμόζονται φέρνουν αποτέλεσμα. Τα μέτρα τα οποία φέρουν αποτέλεσμα σημαίνουν ότι δεν χρειάζεται να πάρουμε παραπάνω μέτρα. Άρα πέρα από την οποιαδήποτε συζήτηση για lockdown προέχει όλοι να συνειδητοποιήσουμε σε όλη την Ελλάδα ότι πρέπει να εφαρμόσουμε τα μέτρα. Τα υπόλοιπα όλα θα τα δούμε στην πορεία».

Δεν υπάρχει ζήτημα για λήψη εξειδικευμένων μέτρων για αυτούς που είναι άνω των 65, ξεκαθάρισε ο Νίκος Χαρδαλιάς και πρόσθεσε πως από την πρώτη φάση της πανδημίας στόχος της κυβέρνησης ήταν η προστασία των ευπαθών ομάδων και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η στρατηγική της.

Όσον αφορά τις νέες εγκαταστάσεις της 2ης ΕΜΑΚ, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη της υπηρεσίας και να ενημερωθεί διεξοδικά για όλα τα ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας της.

«Αυτό που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και δεκαετίες έγινε. Είναι θέμα τιμής απέναντι στην ΕΜΑΚ, στα σώματα ασφαλείας, στους πυροσβέστες μας να τους παρέχουμε εγκαταστάσεις που δείχνουν ότι το ελληνικό κράτος τιμά την προσπάθειά τους. Αυτό έγινε σήμερα, εδώ. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και μέσα από συγκεκριμένο σχέδιο ολοκληρώθηκαν οι μελέτες και οι -συνήθως γραφειοκρατικές διαδικασίες- και παραδίδουμε ένα κτίριο αντάξιο των ανδρών και των γυναικών της ΕΜΑΚ, αλλά και του Πυροσβεστικού Σώματος. Συνεχίζουμε σε αυτή την κατεύθυνση».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This