Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Ντροπή! Ξεχασμένοι χωρίς τρόφιμα, ρεύμα και γιατρό στα χωριά της Καρδίτσας (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Πέρασαν δύο ολόκληρες εβδομάδες από το πέρασμα της κακοκαιρίας του «Ιανού» στην Καρδίτσα όμως η κυβέρνηση εξακολουθεί να αφήνει στο έλεος τους χωριά που πνίγηκαν μέσα στη λάσπη.

Οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους αποκλεισμένοι, χωρίς τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, χωρίς ιατρική περίθαλψη και με σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης που ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

Μιλώντας στο Open , ο κάτοικος του Λεοντίτου Αργιθέας, Δημήτρης Γρίβας καταγγέλει ότι βρίσκονται ακόμα εγκλωβισμένοι αφού δεν υπάρχει συγκοινωνία και πρόσβαση στο Μουζάκι, ζητώντας την παρέμβαση εισαγγελέα για τις τριτοκοσμικές συνθήκες και την εγκατάλειψη.

«Ούτε τρόφιμα, ούτε γιατρό έχουμε. Μας λένε ότι δουλεύουν τα μηχανήματα αλλά η κατάσταση είναι απαράδεκτη 13 μέρες μετά την κακοκαιρία. Δεν είχαμε ρεύμα για 7 μέρες, ούτε τηλέφωνα για να επικοινωνήσουμε με κανέναν. Έπρεπε να πετάξουμε όλα τα ευπαθή προϊόντα που καταστράφηκαν» τόνισε ο αποκλεισμένος κάτοικος και με κραυγή αγωνίας ζητά βοήθεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ