Ντροπή! Ξεχασμένοι χωρίς τρόφιμα, ρεύμα και γιατρό στα χωριά της Καρδίτσας (video)

Must Read

Πέρασαν δύο ολόκληρες εβδομάδες από το πέρασμα της κακοκαιρίας του «Ιανού» στην Καρδίτσα όμως η κυβέρνηση εξακολουθεί να αφήνει στο έλεος τους χωριά που πνίγηκαν μέσα στη λάσπη.

Οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους αποκλεισμένοι, χωρίς τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, χωρίς ιατρική περίθαλψη και με σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης που ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

Μιλώντας στο Open , ο κάτοικος του Λεοντίτου Αργιθέας, Δημήτρης Γρίβας καταγγέλει ότι βρίσκονται ακόμα εγκλωβισμένοι αφού δεν υπάρχει συγκοινωνία και πρόσβαση στο Μουζάκι, ζητώντας την παρέμβαση εισαγγελέα για τις τριτοκοσμικές συνθήκες και την εγκατάλειψη.

«Ούτε τρόφιμα, ούτε γιατρό έχουμε. Μας λένε ότι δουλεύουν τα μηχανήματα αλλά η κατάσταση είναι απαράδεκτη 13 μέρες μετά την κακοκαιρία. Δεν είχαμε ρεύμα για 7 μέρες, ούτε τηλέφωνα για να επικοινωνήσουμε με κανέναν. Έπρεπε να πετάξουμε όλα τα ευπαθή προϊόντα που καταστράφηκαν» τόνισε ο αποκλεισμένος κάτοικος και με κραυγή αγωνίας ζητά βοήθεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This