2+1 αξεσουάρ για ευκολία και πρακτικότητα στο μπάνιο σας

Must Read

Ο χώρος του μπάνιου αποτελείται από έπιπλα καθαρά πρακτικής και χρηστικής αξίας. Λόγω των λίγων τετραγωνικών που καταλαμβάνει σε σχέση με τα υπόλοιπα δωμάτια, επιβάλλεται να ό,τι υπάρχει να είναι εύκολο στην χρήση και στο σωστό σημείο.Επιλέξαμε από την ποιοτική ποικιλία Papapolitis 2+1 αξεσουάρ μπάνιου, ιδιαίτερα στο design και πολύ εύκολα στη χρήση τους, που μπορούν να προστεθούν σε κάθε σύγχρονο και μοντέρνο μπάνιο!

Ράφι μπάνιου

Τα ράφια μπάνιου εξοικονομούν χώρο και είναι απαραίτητα για κάθε μικρό και μεγάλο χώρο. Τοποθετούνται συνήθως κοντά στον νιπτήρα ή ακόμα και μέσα στην μπανιέρα. Το ράφι της Lineabeta αποτελείται από αλουμίνιο και έχει βαφτεί σε λευκό χρώμα. Οι επιφάνειές του περιέχουν ράφι για ατομική πετσέτα, θήκη για οδοντόβουρτσα και μία μεγάλη επιφάνεια για οποιοδήποτε άλλο προσωπικό είδος.

Καθρέφτης μπάνιου

Ο χειροποίητος ξύλινος καθρέφτης μπάνιου της Furnibath, Erato, αποτελεί μία vintageεκδοχή, ενός καθρέπτη που μπορεί να προσφέρει πολλά στο μπάνιο σας. Αφενός να καλύψει ένα κενό σε ένα μεγάλο μπάνιου, αφετέρου να προσφέρει ένα επιπλέον πρακτικό μέρος, σε συνδυασμό με ένα έπιπλο. Βρείτε τον από εδώ. Παράλληλα, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε καθρέπτες μπάνιου.

Θερμαινόμενη πετσετοθήκη

Μία ζεστή και αφράτη πετσέτα να σας περιμένει μόλις βγαίνετε από το μπάνιο, αποτελεί μία στιγμή θαλπωρής και είναι ό,τι καλύτερο μετά από μία γεμάτη μέρα. Αποκτήστε τη θερμαινόμενη κρεμάστρα, η οποία δεν επεκτείνεται καθόλου στον ζωτικό χώρο του μπάνιου σας και κερδίστε τη ζεστασιά αμέσως μετά το ντουζ. Η κρεμάστρα δεν χρησιμοποιείται για να ζεστάνει τον χώρο παρά μόνο τις πετσέτες. Βρείτε τη με ένα κλικ.

Περισσότερα είδη υγιεινής με ένα κλικ Pappolitis!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This