Τετάρτη 23/6/2021

Βόμβα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εντοπίστηκε σε παραλία των Αγίων Θεοδώρων

Συναγερμός σήμανε στις δυνάμεις της Αστυνομίας το πρωί της Πέμπτης, όταν εντοπίστηκε στην παραλία Πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων μία βόμβα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Γρήγορα στο σημείο όπου εντοπίστηκε ο παλαιός εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος ήταν σε κατάσταση προχωρημένης οξείδωσης, τοποθετήθηκε από τις Aρχές σήμανση για τον αποκλεισμό της περιοχής για λόγους ασφαλείας έως την ολοκλήρωση της επιχείρησης.

Στη συνέχεια οι άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών απομάκρυναν τη βόμβα από την παραλία, ενώ ενημερώθηκαν και οι ειδικοί πυροτεχνουργοί του Στρατού ώστε να αναλάβουν τη μεταφορά της σε ασφαλές σημείο και στη συνέχεια να την εξουδετερώσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές φορές στο παρελθόν έχει εντοπιστεί σε διάφορες περιοχές των Αγίων Θεοδώρων στρατιωτικό υλικό, που χρονολογείται τόσο από τον Β’ όσο και από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ