Επίθεση στα γραφεία του Πρώτου Θέματος από ομάδα νεαρών

Must Read

Επίθεση δέχτηκαν πριν από λίγη ώρα τα γραφεία του Πρώτου Θέματος στο Μαρούσι, από ομάδα νεαρών, οι οποίοι έγραψαν συνθήματα στην μπροστινή πόρτα, αλλά και στην πίσω είσοδο του κτηρίου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις έως τώρα πληροφορίες, τα συνθήματα αφορούσαν στον 42χρονο που συνελήφθη με τη γιάφκα στο Κουκάκι και βρέθηκε και προκήρυξη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών σε στικάκι USB στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται, ότι από την ανάλυση των αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής προέκυψε ότι πρόκειται για προκήρυξη για το χτύπημα στα γραφεία του ΣΕΒ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Τη Δευτέρα κρίθηκε προφυλακιστέος

Τη Δευτέρα, ο 42χρονος άνδρας, που συνελήφθη στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής στο Κουκάκι, κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στον 8ο ανακριτή.

Ο 42χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος για παράβαση του νόμου περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος, ενώ πληροφορίες τον θέλουν να έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον καταζητούμενο, Βασίλη Παλαιοκώστα. 

Τα ευρήματα στο Κουκάκι

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εντόπισαν και κατέσχεσαν πλήθως ευρημάτων από την αποθήκη της οδού Αν. Ζίννη 16, στο Κουκάκι.

Ειδικότερα, στην αποθήκη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά κυλινδρικές φύσιγγες εκρηκτικής ύλης, έκαστη βάρους περίπου 1.600 γραμμαρίων, 14 κοινοί πυροκροτητές, δύο ηλεκτρικοί πυροκροτητές, δύο πυροκροτητές Nonel, ένας κοινός πυροκροτητής που έχει μετατραπεί σε ηλεκτρικό, πλήθος φυσιγγίων πολεμικού τυφεκίου (Kalashnikov).

Ακολούθησε έρευνα στις οικίες των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (ηλεκτρονικοί υπολογιστές tablet, φορητές μονάδες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων), καθώς και δύο πιστόλια στην οικία του ενός εξ’ αυτών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This