Διάρρηξη με βαριοπούλα μέρα-μεσημέρι σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια

Must Read

Μέρα-μεσημέρι ξερίζωσαν άγνωστοι δράστες την πόρτα ασφαλείας διαμερίσματος στο οποίο μένει ένας ηλικιωμένος άνδρας, επί της οδού Μεθώνης, στα Εξάρχεια και στη συνέχεια το λεηλάτησαν, αρπάζοντας μετρητά και ενα χρυσό Rolex.

Οι άνδρες της Αστυνομίας Εξαρχείων, που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, εκτιμούν ότι οι δράστες είναι αλλοδαποί και παρακολουθούσαν καιρό το διαμέρισμα του 75χρονου πριν αποφασίσουν να «μπουκάρουν».

Σύμφωνα με την καταγγελία του ηλικιωμένου, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι μεταξύ 11:00 και 13:00 το μεσημέρι της Παρασκεύης, χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο ίδιος απουσίαζε.

Οι άγνωστοι δράστες, αποφασισμένοι να μπουν στο διαμέρισμα, που βρίσκεται στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας και αδιαφορώντας αν γίνουν αντιληπτοί, χρησιμοποίησαν μία βαριοπούλα, με αποτέλεσμα να σπάσουν την πόρτα και να καταφέρουν να τρυπώσουν.

Ως αποτέλεσμα, άρπαξαν «ζεστά» μετρητά ύψους 3.000 ευρώ και ένα χρυσό Rolex, αξίας 19.000 ευρώ, αφού πρώτα έκαναν γης μαδιάμ ολόκληρο το σπίτι.

Μάλιστα, φεύγοντας έκλεισαν την πόρτα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει και να μην μπορεί ο 75χρονος να μπει μέσα στο σπίτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This