Παρασκευή 25/6/2021

Διάρρηξη με βαριοπούλα μέρα-μεσημέρι σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια

Μέρα-μεσημέρι ξερίζωσαν άγνωστοι δράστες την πόρτα ασφαλείας διαμερίσματος στο οποίο μένει ένας ηλικιωμένος άνδρας, επί της οδού Μεθώνης, στα Εξάρχεια και στη συνέχεια το λεηλάτησαν, αρπάζοντας μετρητά και ενα χρυσό Rolex.

Οι άνδρες της Αστυνομίας Εξαρχείων, που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, εκτιμούν ότι οι δράστες είναι αλλοδαποί και παρακολουθούσαν καιρό το διαμέρισμα του 75χρονου πριν αποφασίσουν να «μπουκάρουν».

Σύμφωνα με την καταγγελία του ηλικιωμένου, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι μεταξύ 11:00 και 13:00 το μεσημέρι της Παρασκεύης, χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο ίδιος απουσίαζε.

Οι άγνωστοι δράστες, αποφασισμένοι να μπουν στο διαμέρισμα, που βρίσκεται στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας και αδιαφορώντας αν γίνουν αντιληπτοί, χρησιμοποίησαν μία βαριοπούλα, με αποτέλεσμα να σπάσουν την πόρτα και να καταφέρουν να τρυπώσουν.

Ως αποτέλεσμα, άρπαξαν «ζεστά» μετρητά ύψους 3.000 ευρώ και ένα χρυσό Rolex, αξίας 19.000 ευρώ, αφού πρώτα έκαναν γης μαδιάμ ολόκληρο το σπίτι.

Μάλιστα, φεύγοντας έκλεισαν την πόρτα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει και να μην μπορεί ο 75χρονος να μπει μέσα στο σπίτι.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ