Μαίνεται οι φωτιά στις Βολίμες Ζακύνθου πάνω από το Ναυάγιο

Must Read

Μεγάλη μάχη για να οριοθετήσουν την πυρκαγιά που καίει δασική έκταση στη θέση Ναυάγιο στις Βολίμες Ζακύνθου, όπου είναι το μοναδικό ενεργό μέτωπο, δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή αναζωπύρωναν εστίες, κάνοντας το έργο των πυροσβεστών ακόμα πιο δύσκολο.

Αυτή τη στιγμή επιχειρούν στο σημείο του Ναυαγίου για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, 69 πυροσβέστες, με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων 16 οχήματα αλλά και υδροφόρες ΟΤΑ. Από αέρος επιχειρούν δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα, δύο αεροσκάφη τύπου Πετζετέλ και ένα Καναντέρ.

Στο περιοχή βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This