Δευτέρα 21/6/2021

Γονείς καταγγέλλουν σοβαρό λάθος σε ιχνηλάτηση κρούσματος στο Γυμνάσιο Πικερμίου!

Λάθος με την ιχνηλάτηση των επαφών μαθητή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στο Γυμνάσιο Πικερμίου καταγγέλλουν γονείς, υποστηρίζοντας πως παιδιά που έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, εξακολουθούν να πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο.    

Ειδικότερα, το κρούσμα αφορά στο τμήμα Β2 του Γυμνασίου Πικερμίου, η λειτουργία του οποίου έχει ανασταλεί από την περασμένη Πέμπτη, με το θέμα που έχει προκύψει να έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των μαθητών, οι οποίοι, αν και παραπονιούνται διαρκώς στην διεύθυνση του σχολείου και τους καθηγητές, εκείνοι τους απαντούν «εσείς δεν ξέρετε».

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει γονέας στο newsit.gr, αυτή την στιγμή στο σχολείο υπάρχουν παιδιά που θα έπρεπε να είναι σπίτι τους εξαιτίας της επαφής τους με το θετικό κρούσμα, ενώ άλλα που δεν ήρθαν καθόλου σε επαφή μαζί του τα έχουν αναγκάσει σε υποχρεωτική καραντίνα. Για τον ίδιο λόγο εκτός σχολείου έχουν βρεθεί και παιδιά που δεν ανήκουν καν στο συγκεκριμένο τμήμα.

Όταν, πάντως, βρέθηκε το κρούσμα και προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της ιχνηλάτησης, καθηγητής ενημέρωσε τα παιδιά για το τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ τους ζήτησε όποιος είχε έρθει σε επαφή μαζί του… να σηκώσει το χέρι του!

(φωτό: αρχείο)

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ