Γυναίκα συνελήφθη με 7.000 δόσεις ηρωίνης, αλλά αφέθηκε ελεύθερη, αφού έπεισε τις Αρχές πως ήταν… για προσωπική χρήση!

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει στον Βόλο η απόφαση δικαστηρίου να αφήσει ελεύθερη μια 37χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη με 768,13 γραμμάρια ηρωίνης!

Παρότι τα ναρκωτικά αντιστοιχούσαν σε 7.000 δόσεις «λευκού θανάτου» που η γυναίκα θα πουλούσε στον Βόλο και γι’ αυτό κατηγορήθηκε για διακίνηση, κατάφερε να τεκμηριώσει ότι είναι χρήστρια ναρκωτικών και να επωφεληθεί τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου. Έτσι, αφέθηκε ελεύθερη, υπό τον όρο ότι θα παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).

Η γυναίκα συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στη θεσσαλική πόλη, σε επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, έπειτα από παρακολούθηση και μάλιστα την ώρα που ετοιμαζόταν να πουλήσει ηρωίνη βάρους 0,9 γραμμαρίου σε μια 42χρονη. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της εντοπίστηκε μέσα στο δωμάτιό της ηρωίνη βάρους 768,13 γραμμαρίων και η 37χρονη οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου. Ασκήθηκε εναντίον της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Τελικά, απολογήθηκε την Τρίτη στον ανακριτή Βόλου, ο οποίος την επισκέφτηκε στα κρατητήρια λόγω της αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων, σε εφαρμογή των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού. Η δεύτερη κατηγορούμενη της υπόθεσης (η 42χρονη) πρόκειται να δικαστεί για πλημμέλημα από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Αντιδράσεις

Πάντως, στον Βόλο έχουν προκληθεί αντιδράσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αφήσει ελεύθερη -με μόνο έναν περιοριστικό όρο- μία γυναίκα η οποία, όπως λένε κάποιοι, δεν ήταν χρήστρια, αλλά διακινούσε ναρκωτικά. Άλλωστε, η ηρωίνη που είχε στην κατοχή της η 37χρονη αντιστοιχούσε σε χιλιάδες δόσεις, γεγονός που την κάνει αυτόματα «βαποράκι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This