Παρέα μεθυσμένων Ολλανδών αναστάτωσε τον Πόρο! Η τρελή κούρσα με το κλεμμένο λεωφορείο 

Must Read

Μια παρέα Ολλανδών που απολάμβανε τις διακοπές της στον Πόρο, όχι μόνο αναστάτωσε το νησί, αλλά από θαύμα δεν προκάλεσε ατύχημα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbreak.gr ,τα ξημερώματα της Πέμπτης περίπου 10- 13 τουρίστες οι οποίοι είχαν φτάσει στο νησί με σε 2 ιστιοπλοϊκά, υπό την επήρεια αλκοόλ, διέρρηξαν και έκλεψαν λεωφορείο της τοπικής συγκοινωνίας του Πόρου.

Ξέφρενη πορεία

Με τρελή πορεία, το λεωφορείο που οδηγούσαν οι μεθυσμένοι τουρίστες γύρισε όλο το νησί και έφτασε μέχρι την περιοχή του Μοναστηριού. Το λεωφορείο με τον κόσμο που κινούνταν με ξεφρενη πορεία έγινε αντιληπτό από τον φρουρό του ΚΕ Πόρος, ο όποιος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Το περιπολικό εντόπισε και ακινητοποίησε το λεωφορείο της τοπικής συγκοινωνίας ενώ την ίδια στιγμή οι 10-13 μεθυσμένοι Ολλανδοί πετάχτηκαν από την πόρτα και τα παράθυρα και διέφυγαν. Ο τουρίστας που οδηγούσε το κλεμμένο λεωφορείο συνελήφθη και το το πρωί με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Πηγή φωτό: exploring-greece.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This