Τετάρτη 16/6/2021

Συγκίνησε η μάνα της Τοπαλούδη για τη Μάγδα Φύσσα: «Δολοφόνησαν τα παιδιά μας χέρια βάναυσα και βάρβαρα» (video)

Οι άγριες δολοφονίες των παιδιών τους και οι δικαστικοί αγώνες που σήκωσαν στην πλάτη τους για να δικαιωθεί η μνήμη τους, έκαναν γυναίκες – σύμβολο τις μητέρες Κούλα Αρμουτίδου και Μάγδα Φύσσα.

Οι δυο γυναίκες μοιράστηκαν τον ατέρμονο πόνο της ψυχής τους και στήριξαν η μια την άλλη έξω από τις δικαστικές αίθουσες όπου πάλεψαν να αποδοθεί δικαιοσύνη για την  Ελένη Τοπαλούδη που βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια του Ροδίτη και του Αλβανού, όπως και για τον Παύλο Φύσσα που μαχαιρώθηκε από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Η  Κούλα Αρμουτίδου που δεν κατάφερε να παραστεί στην απόφαση για την δίκη της Χρυσής Αυγής όμως η σκέψη της ήταν δίπλα στη Μάγδα Φύσσα όπως ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

«Νοερά ήμουν κοντά στη Μάγδα γιατί ήρθε κοντά μου στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου να μου συμπαρασταθεί και δε θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαστε δύο μάνες ομοιοπαθείς που δολοφόνησαν τα παιδιά μας χέρια βάναυσα και βάρβαρα. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια ψυχική δικαίωση για τη μανούλα, τη Μάγδα τη Φύσσα, αλλά για εμάς τους χαροκαμένους γονείς αποτελεί μια στιγμιαία ανακούφιση. Θα ζούμε μέχρι να πεθάνουμε με αυτόν τον άδικο και άγριο χαμό των παιδιών μας. Τα παιδιά μας θα ζούνε μέσα από τα πρόσωπα των ανθρώπων που μας συμπαραστέκονται. Η εσωτερική μας συντριβή, ο Γολγοθάς στον οποίο μας καταδίκασαν δεν μπορεί να δικαιωθεί με οποιαδήποτε ποινή. Για μένα είναι κι αυτή μια ηρωίδα μάνα. Αγαπητή μου Μάγδα, μόνο ένα έχω να πω, μάνα κουράγιο, κράτα γερά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ