Συγκίνησε η μάνα της Τοπαλούδη για τη Μάγδα Φύσσα: «Δολοφόνησαν τα παιδιά μας χέρια βάναυσα και βάρβαρα» (video)

Must Read

Οι άγριες δολοφονίες των παιδιών τους και οι δικαστικοί αγώνες που σήκωσαν στην πλάτη τους για να δικαιωθεί η μνήμη τους, έκαναν γυναίκες – σύμβολο τις μητέρες Κούλα Αρμουτίδου και Μάγδα Φύσσα.

Οι δυο γυναίκες μοιράστηκαν τον ατέρμονο πόνο της ψυχής τους και στήριξαν η μια την άλλη έξω από τις δικαστικές αίθουσες όπου πάλεψαν να αποδοθεί δικαιοσύνη για την  Ελένη Τοπαλούδη που βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια του Ροδίτη και του Αλβανού, όπως και για τον Παύλο Φύσσα που μαχαιρώθηκε από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Η  Κούλα Αρμουτίδου που δεν κατάφερε να παραστεί στην απόφαση για την δίκη της Χρυσής Αυγής όμως η σκέψη της ήταν δίπλα στη Μάγδα Φύσσα όπως ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

«Νοερά ήμουν κοντά στη Μάγδα γιατί ήρθε κοντά μου στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου να μου συμπαρασταθεί και δε θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαστε δύο μάνες ομοιοπαθείς που δολοφόνησαν τα παιδιά μας χέρια βάναυσα και βάρβαρα. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια ψυχική δικαίωση για τη μανούλα, τη Μάγδα τη Φύσσα, αλλά για εμάς τους χαροκαμένους γονείς αποτελεί μια στιγμιαία ανακούφιση. Θα ζούμε μέχρι να πεθάνουμε με αυτόν τον άδικο και άγριο χαμό των παιδιών μας. Τα παιδιά μας θα ζούνε μέσα από τα πρόσωπα των ανθρώπων που μας συμπαραστέκονται. Η εσωτερική μας συντριβή, ο Γολγοθάς στον οποίο μας καταδίκασαν δεν μπορεί να δικαιωθεί με οποιαδήποτε ποινή. Για μένα είναι κι αυτή μια ηρωίδα μάνα. Αγαπητή μου Μάγδα, μόνο ένα έχω να πω, μάνα κουράγιο, κράτα γερά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This