Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Καταγγελία για υποκατάστημα ΟΑΕΔ: «Δεν σηκώνουν τηλέφωνα, δεν απαντούν σε e-mail, ξήλωσαν και τα κουδούνια για να μην χτυπάει ο κόσμος»

Καταγγελίες πολιτών ότι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με κανέναν τρόπο είτε για να ενημερωθούν για τις αιτήσεις τους, είτε για να κλείσουν ραντεβού

Πολίτες καταγγέλλουν για το υποκατάστημα ΟΑΕΔ Αγίας Παρασκευής, στη λεωφόρο Μεσογείων ότι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με κανέναν τρόπο είτε για να ενημερωθούν για τις αιτήσεις τους, είτε για να κλείσουν ραντεβού.

«Έχουν ξηλώσει τα κουδούνια για να μην χτυπάει ο κόσμος, για να κλείσεις ραντεβού- για τον κορωνοϊό- πρέπει να μιλήσεις μέσω τηλεφώνου. Δεν ανταποκρίνονται στα τηλέφωνα καθόλου», καταγγέλλει ενδεικτικά στον ΑΡΤ FM, ο κ. Καραγιάννης.

«Δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα, δεν απαντούν σε e-mail. Υπάρχει μια αβεβαιότητα αν έχουν φτάσει οι αιτήσεις μας. Υπήρχε έγκυος γυναίκα που τους είχε στείλει 20 e-mail σε ένα μήνα και δεν είχε πάρει καμία απάντηση», προσθέτει επίσης.

Και συνεχίζει:

«Έχουν κλείσει πόρτες δεν εξυπηρετούν καθόλου. Μέχρι και τα κουδούνια δεξιά γιατί είναι ένα ενιαίο κτήριο. Απλά από δεξιά υπάρχει μια είσοδος που μπαίνουν οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ και υπάρχουν κάποιες σκάλες που οδηγούν στους επάνω δύο ορόφους. Από εκεί έχουν ξηλώσει τα κουδούνια για να μην χτυπάει ο κόσμος. Ήταν πάνω στους δύο ορόφους, όχι στο ισόγειο γιατί οι καταγραφές για ανέργους όλα αυτά ήταν στο ισόγειο. Το ισόγειο είναι εντελώς άδειο οι υπάλληλοι είναι στον πρώτο και δεύτερο όροφο. Μας έβλεπαν από τα στόρια που φωνάζαμε από κάτω, δεν μας έδιναν σημασία».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ