Επίθεση χρυσαυγιτών στα γραφεία της Ο.Μ. Νεάπολης-Συκεών καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ (pics)

Must Read

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του, ότι τα γραφεία της Ο.Μ. Νεάπολης-Συκεών δέχθηκαν επίθεση από μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Μάλιστα δημοσίευσε και σχετικές φωτογραφίες.

Η ανακοίνωση:

«Τρεις μόλις μέρες μετά την ιστορική απόφαση της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία η Χρυσή Αυγή κρίθηκε ως εγκληματική οργάνωση, μέλη της συμμορίας επιτέθηκαν στα γραφεία της Ο.Μ. Νεάπολης-Συκεών του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλυπτόμενοι από το σκοτάδι της νύχτας, όπως αρμόζει στους θρασύδειλους, σχεδίασαν το σήμα της οργάνωσής τους βρομίζοντας την τζαμαρία στην είσοδο των γραφείων.

Για μια ακόμη φορά η απάντησή μας είναι πως δεν πρόκειται να μας φοβίσουν. Αντίθετα έτσι, δυναμώνουν τα δημοκρατικά και αντιφασιστικά μας αισθήματα, ώστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρις ότου και τα τελευταία ίχνη της συμμορίας αλλά και της εγκληματικής ιδεολογίας της, εξαφανιστούν από την ελληνική κοινωνία.

Ως ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, συνεχίζουμε να κρατάμε ψηλά τη σημαία της δημοκρατίας και δεν ξεχνάμε πως αγώνας εναντίον του φασισμού και του ναζισμού συνεχίζεται!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This