Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Εμπάργκο τώρα στα τούρκικα προϊόντα! Η Σαουδική Αραβία τόλμησε

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Οι λυσσαλέες αντιδράσεις των Τούρκων απέναντι στο εμπάργκο που ανακοίνωσε και υλοποίησε η Σαουδική Αραβία, αποδεικνύουν ότι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει η Τουρκία είναι παρόμοιες δραστικές ενέργειες. Τα τούρκικα επιμελητήρια έφτασα σε σημείο να βγάλουν κοινή, δακρύβρεκτή ανακοίνωση στην οποία καταδικάζουν αλλά και εκλιπαρούν την Σαουδική Αραβία να άρει το εμπάργκο στα τούρκικα προϊόντα!

Την ίδια στιγμή ο Ερντογάν αλαφιασμένος σπεύδει στο Κατάρ προκειμένου να πάρει κι άλλα χρήματα για να χρηματοδοτήσει τις επιθετικές του ενέργειες στην περιοχή. Αυτό σημαίνει ότι πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Και το εμπάργκο των Σαουδαράβων έχει προκαλέσει κλυδωνισμούς, αφού μέχρι πριν τρία χρόνια η Σαουδική Αραβία αποτελούσε μία τεράστια αγορά για την Τουρκία, που της εξασφάλισε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Και ερχόμαστε τώρα στα καθ’ ημάς. Η Τουρκία κατέχει παράνομα μεγάλο μέρος της Κύπρου, έχει διαπράξει εθνοκάθαρση σε κυπριακό άρα και ευρωπαϊκό έδαφος. Η Τουρκία καταπατά την ελληνική άρα και ευρωπαΐκή εθνική κυριαρχία. Η Τουρκία διαπράττει νέα εισβολή στα Βαρώσια. Η Τουρκία προαναγγέλλει άσκηση με πραγματικά πυρά ανοιχτά της Εύβοιας, την ημέρα της εθνικής μας επετείου. Η Τουρκία απαιτεί αφοπλισμό των ελληνικών νησιών. Η Τουρκία απαιτεί την κατάργηση της συνθήκης της Λωζάνης, αναφορικά με τις μειονότητες. Και εμείς καθόμαστε και χαριεντιζόμαστε με την Τουρκία σε μυστικά ραντεβού.

Ελληνικό εμπάργκο απέναντι σε όλα τα τούρκικα προϊόντα και παρεμπόδιση της διέλευσης κάθε φορτηγού με τούρκικα προϊόντα είναι η μόνη λύση. Μέχρι η Τουρκία να συμμορφωθεί και να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ