Με 3 ευρώ τίναξε την μπάνκα στον αέρα! Στο Σουφλί ο υπερτυχερός του τζόκερ

Must Read

Με μόλις 3 ευρώ κατάφερε να λύσει μια για πάντα το οικονομικό του πρόβλημα ένας υπερτυχερός στο Σουφλί του Έβρου.

Το τυχερό δελτίο του τζόκερ που έκανε τον κάτοχό του πλουσιότερο κατά 2,1 εκατ. ευρώ μετά την κλήρωση το βράδυ της Κυριακής παίχτηκε σε ένα γουρλίδικο πρακτορείο στο Σουφλί. Επίσης στη 2η κατηγορία (5άρια) σημειώθηκε τζακ-ποτ και το ποσό των 81.397,07 ευρώ μεταφέρεται στην ίδια κατηγορία της επόμενης κλήρωσης.

ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑ ΦΟΡΟΙ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ, το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Τσιακίρης Σταμάτιος, στο Σουφλί Έβρου, που είναι ιδιοκτησίας του παράγοντα της τοπικής ομάδας μπάσκετ. Να θυμίσουμε ότι τον Φεβρουάριο του 2017, στο ίδιο πρακτορείο, είχε βρεθεί πάλι ένας υπερτυχερός της κλήρωσης του Τζόκερ, που τότε κέρδισε το ποσό των 782.518,85 ευρώ. Το χρυσό δελτίο κόστισε μόλις 3 ευρώ και δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Κάτι που σημαίνει ότι ο υπερτυχερός ή η υπερτυχερή συμπλήρωσε τους αριθμούς και δικαιώθηκε. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This