Κυριακή 13/6/2021

Απίστευτο περιστατικό στον Βόλο – Πεθερός, γαμπρός και συμπέθερος πιάστηκαν στα χέρια

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες σε ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού στον Βόλο, όταν ένας 81χρονος δέχθηκε επίθεση από τον 29χρονο γαμπρό του και τον 57χρονο συμπέθερό του.

Η υπόθεση έχει φτάσει μέχρι το ακροατήριο. Ο ηλικιωμένος άντρας ισχυρίστηκε πως ενώ βρισκόταν στην πλατεία της περιοχής, τον είδε ο 29χρονος γαμπρός του και έτρεξε ξοπίσω του. Όταν τον πρόλαβε τον χτύπησε με τα χέρια του και τον εξύβρισε. Επίσης ο 81χρονος υποστήριξε πως ενώ ήταν πεσμένος στον δρόμο, μόλις είδε ο συμπέθερός του τι συνέβη, άρχισε κι εκείνος να τον χτυπάει. Ο 81χρονος απευθύνθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου καθώς τραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ο πατέρας της γυναίκας, η οποία ήταν το μήλο της έριδος γι’ αυτό το περιστατικό, δήλωσε πως δεν ήξερε τον λόγο που οδήγησε αυτούς τους δύο άντρες να του επιτεθούν.

Από την άλλη μεριά όμως, οι δύο άντρες αρνήθηκαν την κατηγορία του ξυλοδαρμού και ισχυρίστηκαν πως εκείνη την ώρα του περιστατικού βρισκόντουσαν για εργασία. Ο 29χρονος μόλις είδε τον 81χρονος πεθερό του να περνάει από εκείνο το σημείο, έτρεξε να του μιλήσει διότι ο 81χρονος είχε επικοινωνήσει μαζί του την προηγούμενη ημέρα για να του ζητήσει να αναγνωρίσει το παιδί της κόρης του. Μάλιστα όταν ο νεαρός πλησίασε πιο κοντά τον ηλικιωμένο πεθερό του για να συνεννοηθούν για τα καθέκαστα, ο 81χρονος άρχισε να του επιτίθεται με τον 57χρονο συμπέθερο να προσπαθεί να τους χωρίσει. Οι δύο κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι ο ηλικιωμένος και η σύζυγός του δεν τους αφήνουν να έρθουν σε επικοινωνία με το παιδί και την κόρη τους.

Ο 29χρονος και ο 57χρονος άντρας όμως, δεν έπεισαν τον δικαστήριο. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τους έκρινε ένοχους αμφότερους για όλως ελαφριά σωματική βλάβη και τους καταδίκασε σε χρηματική ποινή 60 ημερήσιων μονάδων προς 3 ευρώ ημερησίως. Σε περίπτωση που οι καταδικασθέντες δεν καταβάλλουν τη χρηματική ποινή απειλούνται με σύλληψη και εκτέλεση της ποινής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ