«Οι ύβρεις με θόλωσαν» είπε ο ψυκτικός που σκότωσε με σφυρί την 63χρονη πελάτισσά του στην Καλαμαριά 

Ο καβγάς επειδή αρνήθηκε να της κάνει πρόσθετη εργασία

Must Read

Ξεκίνησε η δίκη του 31χρονου ψυκτικού που σκότωσε με σφυρί μια 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά.

Η αποδεικτική διαδικασία ξεκίνησε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με την εξέταση μαρτύρων, ενώ πρώτη μίλησε στο βήμα η κόρη της 63χρονης που βρήκε τη μητέρα της αιμόφυρτη και νεκρή. «Ήθελε να προσέχει τον καθαρισμό του κλιματιστικού επειδή ο πατέρας μου είχε πεθάνει από τη νόσο των λεγεωνάριων» κατέθεσε για την μητέρα της, η οποία έκανε παρατηρήσεις στον ψυκτικό προκειμένου να πετύχει σωστό καθαρισμό.

Η μητέρα του κατηγορούμενου κατέθεσε ότι ο 31χρονος δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα και απέδωσε την πράξη του σε θυμό επειδή το θύμα τον έβρισε και τον χτύπησε: «Είχε σοκαριστεί από την συμπεριφορά της» κατέθεσε και πρόσθεσε ότι ο γιος της της είχε εκμυστηρευτεί δύο μήνες μετά την πράξη του ότι οι ύβρεις τον θόλωσαν και ότι έχασε τον κόσμο από μπροστά του. 

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του: «Είμαι ένοχος. Ζητώ μία τεράστια συγγνώμη από την οικογένεια» ανέφερε και παρέπεμψε στην απολογία του για τις συνθήκες υπό τις οποίες διέπραξε το έγκλημα, η οποία θα αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί.

Ο άγριος καβγάς

Υπενθυμίζεται, ο ψυκτικός αρνήθηκε στην ηλικιωμένη να προβεί σε κάποια πρόσθετη εργασία που του ζήτησε με αποτελεσμα εκείνη να θυμώσει και να ξεσπάσει άγριος καβγάς μεταξύ τους. Τότε ο ψυκτικός κατηγορείται ότι άρπαξε ένα σφυρί από την εργαλειοθήκη του και άρχισε να την χτυπάει στο κεφάλι εώς ότου άφησε την τελευταία της πνοή. Ο ψυκτικός καθάρισε τα ρούχα του και αφού πέταξε τα γάντια και το σφυρί στα σκουπίδια, συνέχισε τα επαγγελματικά του ραντεβού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This