Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Ένα πάρτι στην Κοζάνη με 70 καλεσμένους η πηγή του κακού! Τι είπε ο Ν. Χαρδαλιάς για τις εστίες υπερμετάδοσης στην περιοχή

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ένα από τα αμέτρητα κορωνοπάρτι φαίνεται ότι αποτέλεσε την πηγή του κακού στην Κοζάνη στην Κοζάνη, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στη σημερινή του σύσκεψη με τους φορείς της περιοχής.

Συγκεκριμένα, πριν από μερικές ημέρες υπήρξε ένα πάρτι με 70 άτομα στο Χρώμιο, που είχε ως αποτέλεσμα 11 καλεσμένοι να νοσήσουν! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, το πάρτι έγινε σε μονοκατοικία στο Χρώμιο, όπου ο γιος του ιδιοκτήτη γιόρτασε τα γενέθλιά του, με καλεσμένους νέους και παιδιά.

Ο κ. Χαρδαλιάς, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους η Κοζάνη μπήκε σε επίπεδο συναγερμού 4 αναφέρθηκε στις πολλαπλές και διάσπαρτες εστίες κορωνοϊού. Μάλιστα όπως είπε, όταν πληροφορήθηκε το πάρτι στο Χρώμιο έψαξε να βρει το όνομα του χωριού, διερωτώμενος αν «υπάρχει χωριό Χρώμιο».

Μάλιστα, αναφέρθηκε ονομαστικά σε τουλάχιστον τέσσερα καφέ-μπαρ της Κοζάνης στα οποία υπήρξαν κρούσματα κορωνοϊού. Άλλες τρεις εστίες υπερμετάδοσης διαπιστώθηκαν σε δύο κηδείες κι ένα γάμο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]