Απατεώνας στην Θάσο έταξε σε ηλικιωμένη αναδρομικά και της «έφαγε» 11.000 ευρώ

Must Read

Δεν έχει τέλος η εξαπάτηση των ηλικιωμένων ανθρώπων, από επιτήδειους που με διάφορα τεχνάσματα αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά. Αυτή την φορά, ακόμη ένας απατεώνας εκμεταλλεύτηκε την αγωνία των συνταξιούχων για την καταβολή αναδρομικών από τις «κομμένες» συντάξεις τους και εξαπάτησε μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Θάσο, η οποία του έδωσε όλες τις οικονομίες της!

Αρχικά, ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ανυποψίαστη γυναίκα, της συστήθηκε ως υπάλληλος τράπεζας και κατάφερε να την πείσει ότι ένα στενό συγγενικό της πρόσωπο δικαιούται ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό από αναδρομικά της σύνταξής του, με την προϋπόθεση ότι θα προκατέβαλε την υποτιθέμενη φορολογική επιβάρυνση.

Η γυναίκα δεν υποψιάστηκε την κομπίνα και πείστηκε να καταθέσει τμηματικά συνολικό ποσό των 10.831 ευρώ σε διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς που της έδωσε ο δράστης.

Μέχρι και την Παρασκευή περίμενε μάταια να καταβληθούν τα αναδρομικά και έτσι υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς του τμήματος Θάσου.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη και σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This