Δήμαρχος Ιωαννίνων: «Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες, έχει πιεστεί το σύστημα των μονάδων covid»

Must Read

Σε ταυτόχρονες κοινωνικές εκδηλώσεις αποδίδει την έξαρση των κρουσμάτων στα Ιωάννινα ο δήμαρχος της πόλης, Μωυσής Ελισάφ.

«Αρχικά έχουν σχέση με τα λίγα κρούσματα μέχρι το καλοκαίρι οποτε υπήρξε χαλάρωση. Έχουμε μετά κυρίως κυρίως κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμοι, βαφτίσια, μνημόσυνα), έχουμε τα μπαρ και την εστίαση, έχουμε και τον κόσμο που ήρθε στην πόλη, φοιτητές και επισκέπτες» είπε στο Θέμα 104,6 ο κ. Ελισάφ και συνέχισε τονίζοντας πως η κατάσταση ξέφυγε από όλα αυτά, χαρακτηρίζοντας «πολύ μεγάλο» αριθμό τα 250 ενεργά κρούσματα στην πόλη.

«Αρχίζει στο σύστημα υγείας παρά ότι έχουμε κέντρο αναφοράς στο νοσοκομείο, να υπάρχει κόπωση» είπε ο κ. Ελισάφ και συμπλήρωσε «έχει πιεστεί το σύστημα των μονάδων covid και εξετάζουμε τη διεύρυνσή τους».

Μάλιστα, ο δήμαρχος της πόλης των Ιωαννίνων απηύθυνε έκκληση προς τους κατοίκους «να κάνουμε αυτό που πρέπει τις επόμενες κρίσιμες ημέρες ώστε να αποφευχθούν τα μέτρα. Είναι η ύστατη ώρα της ατομικής ευθύνης».

Ωστόσο, ο δήμαρχος κατέληξε τονίζοντας ότι «αν κάτι θα εντόπιζα είναι τα μπαρ. Είμαστε μια πόλη νέων με 20.000 φοιτητές σε πόλη 120.000 κατοίκων. Υπάρχει η ανεμελία της νιοτης. Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι εφαρμόζονται τα μέτρα το βράδυ. Εκεί να επικεντρωθούν οι έλεγχοι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This