Τσακώθηκαν άγρια και την… κούρεψε καταμεσής της πλατείας του χωριού!

Επεισοδιακή εξέλιξη στη διαμάχη ενός πρώην ανδρόγυνου για την επιμέλεια των παιδιών τους

Must Read

Επεισοδιακά εξελίχθηκε η διαμάχη μεταξύ δύο πρώην συζύγων που διεκδικούν την επιμέλεια των παιδιών τους στην Κρήτη και μάλιστα κατέληξε στο… κούρεμα της γυναίκας!

Αυτό, τουλάχιστον, διατείνεται η Κρητικιά, η οποία βρίσκεται στα «χαρακώματα» με τον πρώην της. Τελικά ο ένας μήνυσε τον άλλον, εξαπολύοντας και οι δύο απίστευτες κατηγορίες.

Οι δύο πρώην αγαπημένοι, που έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τα έκαναν… γης Μαδιάμ στην πλατεία ενός χωριού στο Ηράκλειο, με τον κόσμο που βρισκόταν εκείνη την ώρα μπροστά στο περιστατικό να παρακολουθεί άναυδος!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το cretalive,gr, ο άνδρας, που μένει εκτός Κρήτης, και έχει καθορισμένο χρόνο να περνάει με τα παιδιά του, τα συνάντησε προχθές στην πλατεία χωριού του Ηρακλείου και φαίνεται πως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα έπρεπε.

Τράβηξε μαχαίρι

Η γυναίκα τού έκανε μήνυση, καταγγέλλοντας πως ο πρώην σύζυγός της την… κούρεψε και εκείνος απάντησε επίσης με μήνυση εναντίον της, αλλά και εναντίον της μητέρας της και του αδελφού της. Συγκεκριμένα, κατήγγειλε ότι οι συγγενείς της μητέρας των παιδιών του τον έφτυσαν και τον έβρισαν, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο πρώην κουνιάδος του τράβηξε μαχαίρι εναντίον του!

Παρόντες στο περιστατικό ήταν κάτοικοι της περιοχής που είχαν βγει για να κάνουν τη βόλτα τους, καθώς και πολλά παιδιά, τα οποία κοιτούσαν αποσβολωμένα το σκηνικό.

Πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This